Leuk je te ontmoeten

 

Wij, van Bart's Bottles, importeren en distribueren drankspecialiteiten en richten ons daarbij op de meest kwalitatief hoogstaande producten. We onderscheiden ons door de beste service en de beste producten te leveren en helpen onze klanten om zich ook daarmee te onderscheiden. Lokaal maar ook wereldwijd, zoeken we de pareltjes en brengen niet alleen het product maar ook het verhaal erachter mee terug. Het liefst door de producent zelf zijn gevoel en gedachten achter het product over te brengen. Ook komen wij zelf graag bij je langs om ons enthousiasme over onze producten en de toepasbaarheid daarvan, over te brengen.

Bart van Veen

Bart van Veen - Eigenaar

Bart heeft van jongs af aan al een passie voor mensen, reizen en voor goed eten en drinken. Deze interesses zijn de leidraad door zijn leven. Bart is altijd werkzaam geweest in de Horeca, heeft veel gereist in zijn jonge jaren, Hotelschool gedaan, is naar Frankrijk vertrokken om wijn te maken en uiteindelijk weer terug gekomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. In Bart's Bottles komt alles voor hem samen waardoor hij elke ochtend met een glimlach naar zijn werk fietst. 

Bram van de Berge

Bram van den Berge - Accountmanager

Bram is van vele markten thuis. Jarenlang werkzaam geweest als barman, waar hij het het leukste vond om zijn gasten te verassen met spannende smaken. Naast zijn werk als barman heeft hij ook veel gewerkt als freelance fotograaf met als specialisatie portretten. Hierbij probeerde hij altijd het mens achter het gezicht te ontdekken en vast te leggen. Bij accountmanager bij Bart's Bottles komen zijn talenten goed van pas.

Bart van Veen

Boy Kitsz - Officemanager

Boy werkt graag klantgericht en kan snel schakelen, dit zijn de eigenschappen die hij heeft opgedaan in 15 jaar horeca. Als officemanager is Boy verantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten, zowel pre- als aftersales. Ook heeft hij de belangrijke taak de in- en uitvoer van onze producten aan te sturen.    

Natasja Lucassen

Natasja Lucassen - Marketing en Communicatie

Natasja heeft heel haar leven gedanst, waarvan de laatste tien jaar bij het nationale ballet. Na haar balletcarrière besloot ze het over een hele andere boeg te gooien en ging ze, onder andere, marketing en communicatie studeren. Diep van binnen blijft ze een danseres, dus creatief, expressief en flexibel. Dat maakt haar de juiste vrouw op de juiste plaats voor ons.

Jeen Filz

Jeen Filz - Brandambassador East Imperial

Jeen komt ook vers van achter de bar vandaan. Naast ervaring in de horeca, heeft hij ook Hotelschool en een Major in International Business afgerond. In verband met zijn studies heeft hij ook gewerkt in de VS en Guatamala waar hij zijn passie voor cocktails heeft opgedaan. Gewapend met deze kennis maakt hij de perfecte combinaties met East Imperial, de perfecte mixer.

Helena Henneveld

Helena Henneveld - Brandambassador Belsazar

Helena heeft nationaal en internationaal in top cocktailbars gewerkt en doet dat nog steeds met veel liefde. Na een jaar als brand ambassador gewerkt te hebben voor Grand-Marnier, kreeg ze de smaak te pakken en maakte ze de stap van Frankrijk naar Duitsland waar Belsazar vermouth maakt van kwalitatief, hoogstaande wijnen. Omdat de drankjes met Belsazar zó lekker zijn, dreigt het gevaar dat er te veel van gedronken wordt. Daarom promoot Helena naar Belsazar, mixers met lage alcoholpercentages en een gebalanceerde levenstijl. 

Robin Verbeek - Logistiek Manager

Robin is ons logistieke mastermind. Naast dat Robin elke week onze klanten blij maakt met de juiste flessen, op het juiste moment, op de juiste plaats, is hij ook druk met zijn Bachelor te halen in Logistiek&Technische Vervoerskunde op de Hoge School van Amsterdam. 

 

Back to Top